Menu

WERKPLEK/SYSTEEM/FUNCTIONEEL BEHEERDER MBO+/HBO

CIG MARITIME TECHNOLOGY

Wij zijn een hoogwaardig scheepsbouwkundig ontwerp-, engineering- en consultancybureau met internationale focus. Ons team bestaat uit circa 45-50 medewerkers. In verband met het vertrek van onze ICT-collega zijn we op zoek naar een geschikte vervanger. We bieden jou een fulltime baan (uren eventueel in overleg), marktconform salaris, een jaarcontract met uitzicht op vast en de ruimte om jezelf maximaal te ontwikkelen.
 

WERKPLEKBEHEER

Als werkplekbeheerder draag je zorg voor het inrichten van nieuwe werkplekken en de installatie van software.
Je ondersteunt en begeleidt de eindgebruikers als het gaat om incidenten binnen de kantoorautomatisering. Je lost storingen razendsnel op en doet alles voor een tevreden eindgebruiker.
 
Je hebt een dienstbare instelling en bent het eerste aanspreekpunt voor alle gebruikers. Je bent pragmatisch en vindt het leuk om problemen op te lossen. Er wordt gewerkt met diverse engineeringspakketten, waarbij jij de diverse applicatiebeheerders assisteert in het optimaal functioneren van deze software. Dankzij jou kunnen al jouw 45-50 collega’s zonder problemen werken met alle IT-systemen. Je zorgt op jouw vakgebied voor de continuïteit binnen het bedrijf. Een grote verantwoordelijkheid!
 

SYSTEEM-, FUNCTIONEEL BEHEER

In ons vak is het uiterst noodzakelijk dat alle documentatie volgens strenge normen veilig wordt opgeslagen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van periodieke performance- en beveiligingscontroles. We produceren een grote diversiteit aan data en jij bent actief in het uitvoeren en optimaliseren van het informatiemanagement (archiveren). Daarnaast verzorg je de dagelijkse back-ups en storageprojecten. Door jouw alerte houding signaleer je tijdig technische problemen en bedreigingen en treed je hier adequaat tegen op.
 

ADVISEUR

Wij motiveren jouw ontwikkeling door deelname aan relevante beurzen, cursussen en seminars te stimuleren en staan open voor jouw advies van nieuw opgedane kennis. Als enige ICT-medewerker treed je binnen jouw vakgebied op als adviseur binnen ons bedrijf.
 
We vinden het belangrijk dat je proactief meedenkt over alle mogelijke verbeteringen op ICT gebied, een ICT-beleidsplan opstelt en hier de directie over adviseert. Daarnaast staan we open voor jouw inzichten over ons CRM-systeem (Sales Force) en de nieuwe website (WordPress). In de technische branche zijn veel ontwikkelingen op het gebied van 3D presenteren en Virtual Reality. We zien graag dat jij je verdiept in deze mogelijkheden, bijvoorbeeld het ontwikkelen van 3D en VR simulatie.
 

CONTACT

Beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in jouw segment en haal je voldoening uit het up en running houden van alle systemen? Neem dan contact met ons op.
 
Meer informatie:               
Cor Lettenga (Directeur) 050-5753950

Solliciteren:                        
Stuur je CV met motivatie naar personeelszaken,
Sabrina Pothof 050-5753950

 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Close